Teraz jest piątek, 25 maja 2018, 03:24

epheli.pl

Wortal pilotów helikopterów RC

Lama v4 - problem.

Wszystko o śmigłowcach Lama
  • Advertisement


Avatar użytkownika
 
Posty: 1607
Dołączył(a): piątek, 5 listopada 2010, 12:26
Lokalizacja: 52°38'25''N, 20°56'31''E

Re: Lama v4 - problem.

Post przez Artu » czwartek, 16 grudnia 2010, 18:39

ApathyEffect napisał(a):...Ostatnio jednak po próbie jej włączenia nie pokazuje się zielona lampka led tylko momentalnie czerwona. ...


I jak, udało się zidentyfikować problem ?
Pozdrawiam, Artur

 
Posty: 10
Dołączył(a): piątek, 15 października 2010, 18:11

Re: Lama v4 - problem.

Post przez ApathyEffect » piątek, 17 grudnia 2010, 00:13

Artu napisał(a):
ApathyEffect napisał(a):...Ostatnio jednak po próbie jej włączenia nie pokazuje się zielona lampka led tylko momentalnie czerwona. ...


I jak, udało się zidentyfikować problem ?


Z braku czasu dopiero w weekend zakupie nowy pakiet i sprawdzę czy to tu leży problem :)

 
Posty: 1
Dołączył(a): sobota, 17 grudnia 2016, 14:09

Re: Lama v4 - problem.

Post przez Parowa22 » sobota, 17 grudnia 2016, 14:21

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CGpCtdBu9_I[/youtube]






Próbowałem wszystkiego odłączenia wszystkiego z odbiornika 4in1 i ponownego podłączenia sprawdzenia stanu naładowania aku w nadajniku jak i przy heli wszystko sprawne oddalam nadajnik od odbiornika i próby bindowania nadal ten sam problem dioda w odbiorniku 4 in1 mryga cały czas jak na załączonym filmiku heli nie reaguje wgl na apke jakieś pomysły???
Dodam ze heli kupiony od znajomego kraks żadnych z nim nie miał raczej.

 
Posty: 1732
Dołączył(a): piątek, 31 maja 2013, 10:11

Re: Lama v4 - problem.

Post przez bejo » sobota, 17 grudnia 2016, 14:52

Urwana , naderwana , zimny lut , odlutowana antenka w nadajniku albo odbiorniku .
Pozdro; Bejo
samolot Spitfire (spalinowy)
motoszybowiec Easy Glider
helik V931 (AS 350 )
helik Wasp 100 Nano CPX
helik FX067C vel King4
dron Aosenma CG 035
dron V666N
dron FQ 777 -124
cybird Bird2

Avatar użytkownika
 
Posty: 4428
Dołączył(a): sobota, 14 lipca 2012, 17:21
Lokalizacja: Bielsko-Biała (EPBA)

Re: Lama v4 - problem.

Post przez Viper81 » sobota, 17 grudnia 2016, 17:51

Może znajomego zapytaj jak on latał bez zbindowania...

Znasz procedurę bindowania ?

https://www.eskyhelicopters.com/faq/res ... remote.php
THIS IS THE PART OF ME...

Pozdrawiam
Krzysiek "Viper" HELI DRIVER :)

Advertisement

Poprzednia strona

Powrót do Lama

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości