Teraz jest czwartek, 24 maja 2018, 04:29

epheli.pl

Wortal pilotów helikopterów RC

Klub Użytkowników Aurorek 9

Wszystko o odbiornikach i nadajnikach Hitecka
  • Advertisement


 
Posty: 134
Dołączył(a): sobota, 19 marca 2011, 23:11

Klub Użytkowników Aurorek 9

Post przez AdriS » piątek, 11 listopada 2011, 09:37

Klub Użytkowników Aurorek 9. Kto ma niech się wpiszę . Jako pierwszy ja mam :)
Obrazek
Ostatnio edytowano piątek, 11 listopada 2011, 13:44 przez AdriS, łącznie edytowano 1 raz

 
Posty: 38
Dołączył(a): niedziela, 3 października 2010, 14:06
Lokalizacja: Katowice

Klub Użytkowników Hitec Aurora 9<--- Dopisz się!

Post przez kurczak06 » piątek, 11 listopada 2011, 10:10

I Ja.
HK 450 TT PRO
Lama V3
Aurora 9

 
Posty: 22
Dołączył(a): środa, 16 lutego 2011, 20:10
Lokalizacja: polska

Post przez Kamil_W » piątek, 11 listopada 2011, 10:40

Mam i ja! :D

 
Posty: 30
Dołączył(a): poniedziałek, 13 lipca 2009, 01:40
Lokalizacja: ¦wiecie

Post przez wpablo123 » piątek, 11 listopada 2011, 10:46

ą...mam i ja ;P
rex 250,450,500, FC + jakie¶ p³atowce
DX7 + Phoenix RC
**************************
Pozdrawiam
Pawe³

Avatar użytkownika
 
Posty: 215
Dołączył(a): piątek, 31 sierpnia 2007, 09:54
Lokalizacja: Wrze¶nia

Post przez kizior » piątek, 11 listopada 2011, 20:36

Mam również jako jeden z pierwszych.
Kilka jeżdżących, latających, pływających
GG: 2769214
https://www.youtube.com/user/MrKizior/videos

 
Posty: 7241
Dołączył(a): wtorek, 8 grudnia 2009, 12:20

Post przez kenobi36 » piątek, 11 listopada 2011, 22:43

Też
SAB Goblin 700, T-Rex Gasser 700, Goblin 500, Protos Mini
RCmaniak.pl - Century Radikal - SAB Goblin - MSHeli - ALZRC czê¶ci T-Rex i X5 - Blade Helis and Tuning - Brain - MKS - RJX - PowerHD

 
Posty: 26
Dołączył(a): piątek, 18 czerwca 2010, 11:13
Lokalizacja: Wroc³aw

Post przez wandb » piątek, 11 listopada 2011, 23:48

Mam i ja.

Zamówiłem niedawno zastępce HT-SS open source i 10Hz GPSa. Zobaczymy co da się z tego wyciągnąć.
Phoenix RC
Raptor 50 Titan
Trex 250
ESA P40

Avatar użytkownika
 
Posty: 1782
Dołączył(a): niedziela, 5 kwietnia 2009, 20:48
Lokalizacja: Warszawa - Marysin Wawerski

Post przez mc » sobota, 12 listopada 2011, 16:44

Mam od 1,5 roku :) Swoją drogą wiecie, gdzie można kupić przełącznik 3-pozycyjny z płaską wajchą, a nie okrągłą. Ułamałem przełącznik C i chciałbym kupić nowy, ale wszystkie dostępne w elektronicznych mają wajchę z okrągłym przekrojem...
Pozdrawiam Maciej
Centaury Radikal G30 V2 @ HWC Zenoah G29E 3D EXTREME PRO & BeastX| Blade 130X | Gaui X2 & BeastX | Spektrum DX8 [2,4Ghz]

 
Posty: 15
Dołączył(a): wtorek, 20 września 2011, 21:09
Lokalizacja: Krosno Mosina Ko¶cian

Post przez ciosany » sobota, 19 listopada 2011, 20:09

MAM I JA

 
Posty: 434
Dołączył(a): piątek, 12 sierpnia 2005, 12:17
Lokalizacja: Kuj-Pom

Post przez Loki » niedziela, 20 listopada 2011, 03:28

A co mi tam tez ujeżdzam te apke i jestem mega zaodowolony
Pozdrawiam
gg 1290882
skype lokii1
Esa FW190 FPV
Lama 2
Aeolus 50 3D
HornHornet fool x4M
Hitec Aurora 9 PhoenixRc

 
Posty: 28
Dołączył(a): poniedziałek, 21 czerwca 2010, 19:01
Lokalizacja: Warszawa-Ochota

Aurora 9

Post przez WALDI9999 » niedziela, 20 listopada 2011, 16:42

Używam i ja Aurorę
Jaki jest cel zgłoszenia mania aparaturki
Pozdrawiam
Hitec Aurora 9
T-rex klon
2 Big Lamy
TREX-600

 
Posty: 182
Dołączył(a): wtorek, 16 sierpnia 2011, 22:03

Re: Aurora 9

Post przez sobik » niedziela, 20 listopada 2011, 17:30

WALDI9999 napisał(a):Używam i ja Aurorę
Jaki jest cel zgłoszenia mania aparaturki
Pozdrawiam
właśnie?

 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 21 listopada 2011, 17:08
Lokalizacja: Kraków

Post przez Todi » poniedziałek, 21 listopada 2011, 17:10

Witam Wszystkich,

Również jestem użytkownikiem Aurorki.

Mam pytanko jak podłączyć Aurorę do Big Lama

 
Posty: 98
Dołączył(a): piątek, 4 stycznia 2008, 00:08
Lokalizacja: Gdañsk Brze¼no

Post przez skalpel » środa, 7 grudnia 2011, 14:34

I ja mam :-) , ale na razie walczę z ustawieniami - za dużo tego :-(

Pozdrawiam Piotrek

Avatar użytkownika
 
Posty: 760
Dołączył(a): piątek, 28 września 2007, 21:28
Lokalizacja: Wojkowice

Post przez Pawlo_j23 » środa, 7 grudnia 2011, 15:07

Też posiadam i jestem mega zadowolony :D
Pozdrawiam
Pawe³

Zapraszam na mój profil
https://www.facebook.com/WnukuLaboratory

Advertisement

Następna strona

Powrót do Hitec - Aparatury i odbiorniki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości