Teraz jest poniedziałek, 21 maja 2018, 09:10

epheli.pl

Wortal pilotów helikopterów RC

[IN-BOX] HobbyWing Platinum-50A-V3

Aparatury, avionika, zasilanie, mechanika, oświetlenie i narzędzia czyli to co potrzebne do latania :)

Moderatorzy: kamsolik, Scroller, VIRUS-RC

  • Advertisement


Avatar użytkownika
 
Posty: 1034
Dołączył(a): poniedziałek, 13 grudnia 2010, 21:12
Lokalizacja: Wroc³aw

[IN-BOX] HobbyWing Platinum-50A-V3

Post przez niebochod » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 22:39

Tak go ładnie zapakowali aż postanowiłem mu kilka fotek trzasnąć..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 
Posty: 576
Dołączył(a): sobota, 6 sierpnia 2011, 02:03
Lokalizacja: Warszawa

[IN-BOX] HobbyWing Platinum-50A-V3

Post przez Piotr12345 » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 23:07

A myślałem, że będę pierwszy :-)
Mój w drodze.
Jak będziesz po ustawieniach i oblocie, daj znać co i jak.
W czym będzie latał?
Nie dyskutuj z idiot±. Najpierw sprowadzi ciê do swojego poziomu, a potem pokona do¶wiadczeniem.

Avatar użytkownika
 
Posty: 1034
Dołączył(a): poniedziałek, 13 grudnia 2010, 21:12
Lokalizacja: Wroc³aw

Re: [IN-BOX] HobbyWing Platinum-50A-V3

Post przez niebochod » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 23:26

Piotr12345 napisał(a):A myślałem, że będę pierwszy :-)
Mój w drodze.
Jak będziesz po ustawieniach i oblocie, daj znać co i jak.

Tu masz mnie szanse wyprzedzić - pewnie nie za szybko poleci ;)

Piotr12345 napisał(a):W czym będzie latał?

GAUI X3.

 
Posty: 576
Dołączył(a): sobota, 6 sierpnia 2011, 02:03
Lokalizacja: Warszawa

Re: [IN-BOX] HobbyWing Platinum-50A-V3

Post przez Piotr12345 » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 23:36

Ja też do X3, chociaż na razie YEP 40A się w niej zadomowił.
Nie dyskutuj z idiot±. Najpierw sprowadzi ciê do swojego poziomu, a potem pokona do¶wiadczeniem.

Avatar użytkownika
 
Posty: 1034
Dołączył(a): poniedziałek, 13 grudnia 2010, 21:12
Lokalizacja: Wroc³aw

Re: [IN-BOX] HobbyWing Platinum-50A-V3

Post przez niebochod » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 23:45

Też używam YEPa w drugiej 450tce, ale tu mnie skusiło wyjście RPM z regla i dobry BEC.

 
Posty: 104
Dołączył(a): czwartek, 28 stycznia 2010, 16:53
Lokalizacja: Warszawa

Re: [IN-BOX] HobbyWing Platinum-50A-V3

Post przez emil_w » środa, 11 czerwca 2014, 11:07

Gdzie kupowaliście?

 
Posty: 576
Dołączył(a): sobota, 6 sierpnia 2011, 02:03
Lokalizacja: Warszawa

Re: [IN-BOX] HobbyWing Platinum-50A-V3

Post przez Piotr12345 » środa, 11 czerwca 2014, 12:17

banggood
Nie dyskutuj z idiot±. Najpierw sprowadzi ciê do swojego poziomu, a potem pokona do¶wiadczeniem.

Avatar użytkownika
 
Posty: 1034
Dołączył(a): poniedziałek, 13 grudnia 2010, 21:12
Lokalizacja: Wroc³aw

Post przez niebochod » środa, 11 czerwca 2014, 16:17

Również.

 
Posty: 104
Dołączył(a): czwartek, 28 stycznia 2010, 16:53
Lokalizacja: Warszawa

Post przez emil_w » czwartek, 12 czerwca 2014, 14:32

Potrzebny jest LCD Program Box żeby go ustawić (i np. wskazać, że jest external gov z wykorzystaniem kabla z RPM)?

 
Posty: 576
Dołączył(a): sobota, 6 sierpnia 2011, 02:03
Lokalizacja: Warszawa

Post przez Piotr12345 » czwartek, 12 czerwca 2014, 14:43

Programator potrzebny chociażby do wgrania najnowszego softu.
manual tu: http://www.hobbywing.com/uploadfiles/sx ... num-V3.pdf
Nie dyskutuj z idiot±. Najpierw sprowadzi ciê do swojego poziomu, a potem pokona do¶wiadczeniem.

 
Posty: 104
Dołączył(a): czwartek, 28 stycznia 2010, 16:53
Lokalizacja: Warszawa

Post przez emil_w » czwartek, 12 czerwca 2014, 14:47

dzięki za odpowied¼.
Tia... w międzyczasie znalazłem manual. Do ustawieñ o których pisałem nie potrzeba lcd program boxa.

Advertisement


Powrót do Osprzęt

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość